+45 71 99 08 06 info@pm-solutions.dk

Er I klar til, at Windows 7 udløber for support?

12. november 2019

Snart udgår flere produkter fra support og opdateringer hos Microsoft blandt andet Windows 7. Det kan få store konsekvenser, hvis du ikke er forberedt. 

Styresystemet stammer fra 2009, og selvom det efterhånden har mange år på bagen, så benyttes det stadig i stort omfang. Når Windows 7 når slutdatoen for support d. 14. januar 2020, vil din PC stadig fungere, men Microsoft leverer ikke længere teknisk support, softwareopdateringer og sikkerhedsopdateringer eller -rettelser.

Så hvad betyder det egentlig, hvis du sidder der bag en PC med Windows 7? Vi står som altid klar med rådgivning og har forsøgt at give dig et bedre overblik herunder.

Hvad betyder det for jer, at Microsoft stopper support på Windows 7?

Din PC med Windows 7 virker måske stadig fint, så hvorfor skal du forholde dig til, at Microsoft stopper support? Der kan potentielt opstå flere problematikker ved at blive på Windows 7, derfor har vi samlet vores tre bedste grunde til at opgradere:

  • Højere sikkerhed
    Microsoft sender ikke længere sikkerhedsopdateringer til Windows 7, dermed bliver sikkerhedshuller ikke længere lukket, og I og jeres data bliver sårbare over for udefrakommende trusler som virus, malware og hackere.
  • Kom tekniske udfordringer i forkøbet
    Der bliver ikke længere rettet fejl i produktet, og dermed risikerer du udfordringer, som Microsoft ikke længere yder support til – og det kan blive dyrt i frustrationer, tid og hjælp.
  • Nyt er godt
    Ved at skifte til et nyere styresystem, er der formentlig også mindre vedligehold. Med Windows 10 kan du få samme styresystem på flere enheder, og samtidig giver det en hurtigere computer, særligt når Windows 7 stopper for opdatering, vil det snart få konsekvenser for hastigheden på din PC.

Uanset hvad I vælger, er det vigtigt at tænke på backup, i det tilfælde at der går noget galt i opdateringsprocessen til et nyere styresystem, eller hvis du bliver på Windows 7, så du er sikret ved et eventuelt nedbrud.

Er du klar til at skifte? Eller er du usikker på, om det er det rigtige for jer?
Ring til os på telefon: 71 99 08 06, så hjælper vi jer videre bedst muligt.

Vi ved, at forandring kan være vanskeligt, derfor står vi klar med anbefalinger og hjælp til skiftet, så jeres IT virker.

 

Læs mere…

Er I klar til, at Windows 7 udløber for support?

Snart udgår flere produkter fra support og opdateringer hos Microsoft blandt andet Windows 7. Det kan få store konsekvenser, hvis du ikke er...

Ny certifikation i F-Secure PSB

Vi har taget en ny certifikation i F-Secure antivirus. Hos PM-Solutions mener vi, at IT-sikkerhed er vigtigt. For at kunne give jer den bedst mulige...