+45 71 99 08 06 info@pm-solutions.dk

Har I taget stilling til jeres IT-sikkerhed?

28. november 2019

Hvis der er noget, der ligger os på sinde hos PM-Solutions – så er det IT-sikkerhed.

Tidens stigende digitalisering gør, at mange virksomheder i dag er afhængige af deres IT. Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed forholder jer til IT-sikkerhed og er proaktive i jeres løsninger, så I beskytter virksomheden bedst muligt mod angreb.

Selv med en stærk løsning for jeres IT-sikkerhed kan man i nutidens trusselslandskab aldrig være 100% sikre, derfor holder vi løbende øje med IT-sikkerheden hos jer og ser efter tegn på, om vi skal foretage ændringer.

Lad ikke din mavefornemmelse diktere jeres sikkerhedsniveau

Har I taget stilling til, hvor stor en usikkerhed I er villige til at løbe, og hvilken effekt jeres IT-sikkerhedsinitiativer har?

Tilgå jeres IT-sikkerhed som alle andre forretningsinitiativer: undersøg hvor mange penge I bruger, og hvilket outcome I opnår. Er det den ønskede effekt? Skal I gøre mere eller mindre?

Famler du i blinde? Det forstår vi godt, det er svært at dæmme op for noget, man ikke kan se. Tag fat i os, så hjælper vi dig godt på vej.

Behovet for IT-sikkerhed varierer fra virksomhed til virksomhed. Vi undersøger jeres digitale miljø og kombinerer de rette teknologier til jeres behov for at skabe et solidt forsvar. Dertil bruger vi F-Secure.

Hvad er F-Secure?

F-Secure er et finsk sikkerhedsfirma. De har været i branchen for antivirus længe, næsten lige så længe som internettet. F-Secure er gennemtestet og tilbyder en lang række af funktioner, så vi kan svare på jeres forskellige behov og ønsker til IT-sikkerheden. Et af nøgleordene hos F-Secure er 360 graders beskyttelse, så vi kan forudsige, forebygge, detektere og reagere på eventuelle trusler.

Mens truslerne bliver mere og mere avancerede, fortsætter F-Secure med at vinde priser for deres sikkerhedsløsninger ved forsat at tilbyde en effektiv beskyttelse af dine enheder og servere.

F-Secure udvikler software til beskyttelse mod virus, malware, spyware og andre sikkerhedstrusler på internettet. Software vi hos PM-Solutions anvender til at beskytte dig bedst muligt mod angreb udefra.

Få styr på sikkerheden én gang for alle

Er du nysgerrig på om jeres IT-sikkerhed, dækker jeres behov? Send os en mail eller ring os op. Så rådgiver vi dig i, hvad jeres næste skridt kan være.
Det kunne for eksempel være en scanning af hele jeres netværk med Rapid Detection & Response fra F-Secure.

Læs mere…

Er I klar til, at Windows 7 udløber for support?

Snart udgår flere produkter fra support og opdateringer hos Microsoft blandt andet Windows 7. Det kan få store konsekvenser, hvis du ikke er...

Ny certifikation i F-Secure PSB

Vi har taget en ny certifikation i F-Secure antivirus. Hos PM-Solutions mener vi, at IT-sikkerhed er vigtigt. For at kunne give jer den bedst mulige...